Wat is Rapeplay?

Ga naar beneden

Wat is Rapeplay?

Bericht  Admin op do maa 26, 2009 3:07 pm

Wat is eigenlijk rapeplay?

Voor ik verder ga eerst het volgende:
Verkrachting is en blijft altijd fout, verkrachting gebeurd onvrijwillig, met rapeplay bedoelen we dus het vrijwillig spelen van een verkrachting. Dus met wederzijdse toestemming en gesprekken vooraf over wat wel en niet te doen. Dan een volgt er een waarschuwing: Rapeplay is NIET geschikt voor beginners. Het heeft grote geestelijke impact. Ik raad dan ook aan om pas aan rapeplay te doen als je ervaren bent, geestelijk goed in je vel zit, het uiteraard wilt en, niet onbelangrijk, als je elkaar door en door kent.

Verkracht worden is alles behalve leuk als het je overkomt. Het heeft naast de lichamelijke gevolgen ook zware psychische gevolgen. Veelal voelt diegene die er over fantaseert om verkracht te worden toch iets van een schuldgevoel. Een schuldgevoel naar hen die verkracht zijn…… Gelukkig ben je echt niet ziek als je over dat soort dingen fantaseert. Sterker nog je bent zeker niet de enige. Heel belangrijk is het echter wel om nooit te vergeten welke pijn, emoties en geestelijke klappen diegenen krijgen die verkracht zijn. Deze punten kunnen je ook overkomen in een goed georganiseerde rapeplay. Emotionele schade kan dus ook in een spel voorkomen, omdat verkrachting hoe je het ook wendt of keert heel erg emotioneel is. Nu hoeft er natuurlijk geen emotionele schade achter te blijven, maar hou hier wel rekening mee voor je aan een spel begint. Rapeplay is een ‘veilige’ verkrachting ook al balanceert het op het randje van wat wel en niet kan. De verkrachting wordt vooraf gepland en in scène gezet. Het slachtoffer weet er niet altijd wanneer het gaat gebeuren. Maar je kunt het ook samen plannen. Hoe kan het dan veilig??? Daar zullen we straks antwoord op geven. Eerst wat dingen over het gevoel en de eventuele gevolgen van het spel.

Hou tijdens een rapeplay rekening met het volgende:

  • Hou het spel ten alle tijden binnen de afgesproken grenzen

  • Doe dit nooit als het "slachtoffer" er niets van weet. Zorg dat je zeker weet dat het "slachtoffer" dit ook echt wil en hoe hij/zij het wil. Om het "echter" te laten lijken kan je hooguit afspreken dat het een keer gebeurd maar niet wanneer.

  • Het "slachtoffer" kan dichtklappen, verstijven, doodsangsten uit staan.

  • Het "slachtoffer" zal na het spel heel veel liefde en nazorg nodig hebben

  • Een rapeplay kan blijvende geestelijke schade achterlaten.

  • Spreek een stopwoord af.


Voor jullie aan een rapeplay beginnen dien je als Dominant te achterhalen of je sub zoiets ook echt in de praktijk wil uitvoeren. Als je zeker weet dat het "slachtoffer" het spel wil spelen is het zaak om zo veel mogelijk te weten te komen over hoe haar verkrachtingsfantasie gaat. Ieder detail wil je weten zodat je de verkrachting zo goed als mogelijk is in scène kan zetten. Heb het er eens een keer met het beoogde vrijwillige slachtoffer over, spreek dan een woord af wat ze kan roepen tijdens een verkrachting als ze niet meer wil. Dan stopt dus de verkrachting. Stopt deze niet dan heeft haar Dom de boel niet goed georganiseerd of het is een echte "verkrachting". Ook is het zaak om je af te vragen waar de grenzen van de rapeplay liggen, wat je eigen grenzen zijn en wat die van het slachtoffer zullen zijn. Houd de rapeplay ten alle tijden binnen die grenzen. Verder is het zaak om als Dominant (als je rape niet zelf uitvoert) aanwezig te zijn en te allen tijde goed op te letten als het spel bezig is. Jij en jij alleen weet hoe ze reageert en jij als Dominant kunt het spel op elk moment stoppen. Als ze dus niet goed reageert is het tijd om het spel te stoppen. Ook is het zaak te zorgen dat je na de rapeplay zeker een hele dag hebt ingepland waarin alles kan en niets moet zodat je de hele dag al je aandacht aan haar kan geven.

Nazorg:
Als het spel geëindigd is ontferm je je als Dominant zijnde natuurlijk meteen over het slachtoffer, laat weten dat je er bent.
Zorg er voor dat je zeker beiden een dag de tijd krijgt om bij te komen, vaak heeft de sub langer nodig.
Luister naar wat het slachtoffer heeft te vertellen,
Geef het slachtoffer heel veel liefde
Geef het slachtoffer te kennen dat je trots op hem/haar bent
Geef haar een veilig gevoel.

Belangrijk:
Het is heel belangrijk dat jullie samen alles doorspreken. Het doel is natuurlijk wel dat het slachtoffer niet weet wanneer het gaat gebeuren, dat kan dagen zijn, maar ook weken, maanden of jaren.
Zorg voor een ongestoorde locatie, ten slotte wil je niet opgepakt worden.
Zorg voor een stopwoord
Zorg dat je zeker weet dat het ‘slachtoffer’ het wil ondergaan
Bekijk heel duidelijk je grenzen (en die van het slachtoffer), respecteer de grenzen en ga er zeker niet overheen.

Hoe goed je een rapeplay ook voorbereid de angst, de emotie’s. Die zijn zeker niet gespeeld, die punten heb je niet onder controle. Al zijn de afspraken vooraf nog zo goed, op het moment zelf kan de angst de overhand krijgen, dan slaat het ‘slachtoffer’ dicht, wanneer dat gebeurd is er de mogelijkheid dat het stopwoord ook niet uitgesproken kan worden. Goede afspraken vooraf zijn dus heel belangrijk.

Admin
Admin

Aantal berichten : 7
Registratiedatum : 26-03-09
Leeftijd : 54
Woonplaats : Hoofddorp

Profiel bekijken http://rapeplay.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum